Prenem mesures per combatre la contaminació

Al Consell Metropolità de l’AMB hem aprovat el Programa metropolità de mesures contra la contaminació atmosfèrica, un contundent paquet de mesures destinat a rebaixar notablement el nivell de contaminació atmosfèrica a la zona metropolitana

La restricció de circulació dels vehicles més contaminants; la posada en servei de la Targeta Verda, la creació d’una xarxa de Park&Ride, la renovació de la flota de busos i taxis, l’ampliació de la xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, el control i seguiment de les obres de construcció públiques i privades i de les indústries…i així fins a 33 actuacions que posarem en marxa d’aquí al 2019 i per a les quals destinarem 46 milions d’euros. Tot per aconseguir millorar la qualitat de l’aire als nostres municipis i guanyar en salut i benestar.

A la imatge, Poveda amb Ada Colau durant la presentació del Programa metropolità de mesures contra la contaminació atmosfèrica