Més habitatge protegit a Sant Joan Despí

Aconseguir una oferta d’habitatge per als ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despí que volen quedar-se a viure a la ciutat és un dels objectius de l’Ajuntament. La qualitat d’equipaments i serveis del nostre municipi ha fet que l’escassa oferta immobiliaria existent sigui inaccessible per a moltes economies, especialment la de la gent jove.

Per aquest motiu, intentem incidir en el mercat per compensar aquesta situació i treballem en aconseguir noves promocions de pisos amb protecció oficial. És el cas dels 84 habitatges que ara es promouen al sector de Les Begudes, al costat de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona, una zona ara en desenvolupament on hem aconseguit un alt percentatge de pisos protegits (un 40%), destinats a donar resposta a la demanada dels veïns i veïnes que necessiten d’un habitatge i que no volen renunciar a desenvolupar el seu projecte de vida a Sant Jan Despí.

Seran pisos de promoció oficial en règim general i concertat, amb preus raonables i bones qualitats, en un entorn de futur, ben comunicat i amb àmplies zones verdes. I, paralel·lament, treballem també en la promoció de noves promocions de lloguer, una opció cada cop amb més demanda i per la qual també hi ha poques alternatives accessibles a la nostra ciutat. Dins els recursos limitats de l’Ajuntament, treballem amb determinació en polítiques d’habitatge.

A la foto, imatge virtual d’una de les promocions d’habitatge amb protecció pública que es desenvoluparà al sector