Estem de Festa Major. La festa de tots i totes!

A Sant Joan Despí estem de Festa Major. Del 21 al 25 de juny, la ciutat és un esclat d’activitats (que, de fet, jan han començat dies abans). Obrir el programa d’acvitivitats de la Festa Major d’enguany és un goig. Per la seva varietat i també perquè és el millor exponent de la intensa vida social de Sant Joan Despí, de l’empemta de les seves entitats i associacions, que cada any fan créixer les propostes ciutadanes per a aquests dies festius. En aquest 2017, més d’una vuitantena d’actes configuren el programa que teniu a mans, on trobareu alternatives per a tots els gustos, per gaudir de la festa amb la família i els amics, a tots els barris de Sant Joan Despí, a les seves places i carrers, als parcs, als equipaments… Comptar amb un entramat social fort és la millor garantia de tenir una ciutat dinàmica i amb empenta, amb una ciutadania activa, amb espais de participació i de relació social. La Festa Major és la festa de tothom i per a tots i totes, unes festes que hem de viure amb civisme i tolerància, tot gaudint dels espectacles, els concerts, les revetlles, els balls, la ruta de la tapa… Tenim tots els ingredients per poder viure amb intensitat la nostra setmana gran. Bona Festa Major!

 

A la foto, els Geganters de Sant Joan Despí i la cantant Gisela, pregonera d’enguany