Gràcies per la confiança!

El passat 15 de juny es va constituir el nou Consistori de Sant Joan Despí, fruit del resultat de les eleccions municipals del 26 de maig que m’han permès continuar al capdavant del govern de la ciutat. Els passats comicis significaren un clar aval de la ciutadania a la feina feta en el darrer mandat, però, sobretot, un vot de confiança per governar la ciutat durant els propers quatre anys. Per això, primer de tot, vull expressar la meva gratitud per aquesta renovada confiança i suport que no pot tenir una altra resposta que seguir treballant intensament per Sant Joan Despí per assolir els compromisos adquirits amb la ciutadania i sempre amb l’objectiu de tenir una ciutat millor.

Una feina que tirarem endavant amb un equip de govern que, tot i la majoria del PSC, incorpora els dos regidors d’En Comú, fruit de l’acord entre ambdues formacions. Un equip amb algunes cares noves, amb experiència i dedicació garantida, que treballarà, amb responsabilitat, des de la proximitat i el diàleg.
Comencem ara una etapa en la qual posarem l’accent en la lluita contra les desigualtats, a tots els nivells, alhora que seguirem adoptant mesures en favor de l’ocupació i el desenvolupament econòmic, l’atenció a les persones, l’educació, la cultura, l’esport, l’habitatge… amb uns serveis públics de qualitat, ben gestionats i que s’adaptin a les necessitats dels nostres veïns i veïnes, i tot, sempre, sota els paràmetres de sostenibilitat que hem d’aplicar necessàriament per garantir el nostre futur i la salut de les persones.

Ens posem a treballar amb més ganes que mai per seguir fent de Sant Joan Despí la ciutat que ens estimem.
Molt bon estiu!