Afavorim la salut, l’educació i l’economia

Encetem aquests dies el curs més estrany i diferent que es recorda. Des de l’Ajuntament, l’objectiu principal és, sobretot, mirar de  preservar la salut de la ciutadania de manera compatible amb el desenvolupament del curs escolar i el manteniment i recuperació de la nostra activitat econòmica. Per això, la corresponsabilitat de tothom és fonamental a l’hora d’evitar contagis i rebrots. Nosaltres seguim actuant en tots aquests fronts, donant suport a les escoles, garantint la seguretat i higiene als serveis municipals i desenvolupant el pla local de recuperació econòmica.

Durant l’estiu hem fet un bon grapat d’obres de manteniment i de millora dels edificis escolars i tenim establert un escrupolós protocol de neteja i desinfecció dels equipaments educatius, entre d’altres accions.

També dins l’àmbit de la salut, estem col·laborant amb el Departament de Salut en l’ampliació de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, que tindrà un nou edifici. L’Ajuntament no cobrarà la llicència d’obres i facilitarà la seva construcció per tal que el projecte sigui una realitat el més aviat possible.

En l’àmbit econòmic, el Pla Reiniciem Sant Joan Despí ja ha començat a lliurar les primeres subvencions a comerços i serveis de la ciutat i ara acaba d’obrir una nova convocatòria per atorgar ajuts en material escolar a les famílies (a través de les AMPA’s) i subvencions per a la mobilitat als joves de la nostra ciutat que cursen estudis superiors.

Tot, sempre mirant d’alterar el mínim possible els molts serveis i activitats que ofereix el nostre Ajuntament i que aquest curs apliquen totes les mesures de distància, higiene i seguretat necessàries.