Sense abaixar la guàrdia

La fi de l’estat d’alarma i l’avanç en el procés de vacunació sembla que conviden a cert optimisme pel que fa a la pandèmia de la Covid-19. Això no significa abaixar la guàrdia, ni molt menys –només cal seguir les dades de persones ingressades, per cert, cada cop més joves– però sí permet anar recuperant certa activitat. Amb aquesta premisa, la ciutat comença a bategar tímidament. La celebració del passat Sant Jordi, la normalització de les competicions i activitats esportives i algunes noves propostes d’activitats a l’aire lliure marquen un camí sobre el qual esperem no haguem de retrocedir. La propera Festa Major o les activitats d’estiu per a infants i joves (enguany incoporant oferta de casals d’estiu municipals) seran un nou pas endavant en aquest recorregut.
L’Ajuntament de Sant Joan Despí continua seguint de prop l’evolució de la situació sanitària a la ciutat, prenent les mesures de seguretat necessàries i col·laborant amb el Departament de Salut, com ara posant a la seva disposició dos equipaments municipals (centres Cirerers i Mercè Rodoreda) com a punts de vacunació.

També volia fer referència a la meva elecció com a senador autonòmic per part del Parlament de Catalunya. És un honor poder representar la Generalitat a la Cambra Alta i treballar-hi per la ciutadania del nostre territori, amb l’experiència adquirida i sempre amb els valors progressistes, d’igualtat i de justícia social que m’acompanyen des de l’inici de la meva trajectòria política. Per primera vegada, Sant Joan Despí i el Baix Llobregat tindràn veu a les Corts Generals de l’Estat.