Dos anys de gestió eficaç

El mes de juny de 2019 va començar un nou mandat municipal. Han estat dos anys de feina intensa molt marcats, malauradament, per la pandèmia de la COVID-19, que ha modificat les vides de tots i totes. Una pandèmia que s’ha endut la vida de veïns i veïnes de la nostra ciutat que tenim molt presents en el nostre record. Davant la crisi sanitària, la prioritat de l’Ajuntament ha estat sempre protegir les persones i hi hem abocat els recursos disponibles per atendre les necessitats urgents, prenent mesures per frenar la propagació del virus i actuant per pal·liar les conseqüències socials i econòmiques que ha comportat la pandèmia mitjançant el Pla Reiniciem.

Paral·lelament, no hem deixat de treballar per acomplir el programa electoral amb el qual ens vam presentar a les eleccions municipals. La lluita contra la desigualtats, la cohesió social i el desenvolupament de Sant Joan Despí han estat els eixos que marquen la nostra gestió. Plans d’ocupació que han permès contractar 300 persones; l’obertura del parc Marta Mata i el desenvolupant l’espai públic apostant per la lluita contra el canvi climàtic i la mobilitat sostenible; l’entrada en servei del Centre de Gent Gran Cirerers; la continuada política d’habitatge amb pisos de lloguer o l’expropiació de l’edifici inacabat de l’av. Fontsanta on farem 115 habitatges protegits, en son només alguns exemples.
Ara, després d’una Festa Major que, tot i les limitacions, ha estat un èxit de participació, encetem la segona part del mandat amb molts més projectes seguir millorant Sant Joan Despí.